Karlstads studentbostäder

Välkommen till Karlstad och Karlstads universitet

 

Karlstad är känt för att vara en öppen och välkomnande stad. Vi vill att du ska trivas på både universitetet och i kommunen under din studietid. Därför är det viktigt för oss att du hittar en bostad som du kommer trivas i.

 

Karlstads universitet är ett växande och nytänkande universitet och rankas därför som en av landetsbästa studentstäder. I Karlstad läser var tionde invånare vid universitetet och det märks. På kort tid har Karlstad förvandlats till en utpräglad studentstad med ett stort utbud av kultur, nöje, sport och shopping. 

Liksom universitetet vill Karlstad växa och utvecklas för framtiden, därför värnar vi om studenterna som flyttar till oss. Tillsammans med Karlstads universitet och Karlstad Studentkår så gör Karlstads kommun sitt yttersta för att du som student ska trivas och må bra. 

Vi är så glada att du valt att studera just här. I samband med att du byter bostadsort är det viktigt att du ändrar din folkbokföring. Inte bara för att lagen säger det, utan för att du har nytta av det. Läs mer om fördelarna med att vara folkbokförd på din bostadsort här.

Varmt välkommen till staden med sol i sinnet!

Sign in

Register

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Cancel

Forgot?